top of page

Våre instruktører

Mona Akersveen Schützer
Representant for instruktørene og instruktør
Mob. nr.: 913 22 287  
Mona startet med linedance hos SWC i 2002,
og har siden da konkurrert i både linedance og ProAm. Mona har gått instruktør kurs i linedance og ulike kurs hos Norges Danseforbund. Hun har også vært leder i SWC, og medlem av fest og fanteri! Etter en stund borte fra rollen har hun vært instruktør på grunnkurs 1, og alternerer sammen med de andre instruktørene på øvrige kurs. Hun tar også imot henvendelser angående dansekurs.

Bilde 733.jpg

Heidi Jensen
Instruktør og Fest & Fanteri
 

Heidi begynte med linedance hos SWC i 2011, men hadde danset sund noen par sko før det. Etterhvert ble hun med i oppvisningsgruppen som hun ledet fra 2013 til 2017. Dette viste seg å være for lite å holde på med. Så ved siden av å være med i festkommitéen tok hun steget fullt ut og ble uteksaminert til instruktør i 2016. Heidi er å finne på scenen, samt ellers hvor tempoet og stemningen er høy!

Mette Mørk
Instruktør

Mette startet sin pasjon for Linedance i 2015. Hun startet å danse hos Tanja og Rockback, men fant ut at det var SWC hun ville danse hos når hun sluttet der. Mette begynte derfor å danse hos oss høsten 2018, og ble fort med i styret og oppvisning gruppa. Mette ønsket noe mer ut av linedancen og tok instruktør kurs i 2019. Mette er å se på gulvet som hjelper, men blir også etterhvert å se på scenen. Mette prøver også å reise rundt på workshop og ellers der hvor det danses sosialt.

FB_IMG_1553804373229_redigert.png
bottom of page