Våre instruktører

Mona Akersveen Schützer
Instruktør og instruktørkontakt 
Mob. nr.: 913 22 287  
Mona startet med linedance hos SWC i 2002,
og har siden da konkurrert i både linedance og ProAm. Mona har gått instruktør kurs i linedance og ulike kurs hos Norges Danseforbund. Hun har også vært leder i SWC, og medlem av fest og fanteri! Etter en stund borte fra rollen har hun vært instruktør på grunnkurs 1, og alternerer sammen med de andre instruktørene på øvrige kurs. Hun tar også imot henvendelser angående dansekurs.

Bilde 733.jpg

Heidi Jensen
Instruktør og fest & fanteri
  

Heidi begynte med linedance hos SWC i 2011, men hadde danset sund noen par sko før det. Etterhvert ble hun med i oppvisningsgruppen, og har siden 2013 ledet frem til 2017. Dette viste seg å være for lite å holde på med. Så ved siden av å væremed i festkommitéen tok hun steget fullt ut og ble uteksaminert til instruktør i 2016. Heidi vil bli å finne på scenen fremover fra tid til annen, samt ellers hvor tempoet og stemningen er høy!

Yvonne Sevre

I motsetning til de fleste i denne danseverden, har ikke Yvonne hatt noen interesse for dans. Så da hennes mann foreslo linedans, trodde hun at han enten tullet, eller søkte skilsmisse.
Men hun tok veldig feil. I 2015 satte hun sine ben hos SWC, og ble bitt av dansebasillen. Yvonne er hele tiden på ‘jakt’ til å lære mer, og digger workshops.
Hun har tatt instruktør- og dancesation utdannelse via Norges Danseforbund. Videre er hun stort sett å se på store arrangementer og workshops.
Yvonne danser fast 3-4 dager i uken, og det virker ikke som om hun blir lei. 
I dag har hun ansvar for oppvisningsgruppen (fra 2018), og er instruktør på øvet kurset- som hun deler med Mona. Hun stepper også inne på de andre nivåene ved behov.
Hun tar også imot spm og henvendelser vedr oppvisninger og oppvisningsgruppen - 40031066 eller yvonne.sevre@gmail.com

Yvonne Sevre